Perfekt uke – Elverum

Perfekt uke

Elverum kunne ikke bedt om en bedre uke når tre av sesongens vanskeligste kamper sto for tur. Full pott er over all forventning.

Elverum og Fyllingen er synonymt med tøffe og jevne kamper, så var også tilfellet onsdag kveld. Gjestene fra Elverum hadde en perfekt uke med seier borte mot Runar og knust serieleder Haslum hjemme i Terningen Arena. Etter to så sterke seiere er det vanskelig å finne rett innngang til en vanskelig bortekamp mot FyllingenBergen. Christian Berge sa til sine spillere dagen før kamp at det kom til å bli en kamp hvor de ville stange lenge og ikke klare å dra fra tidlig i oppgjøret, han manet til tålmodighet.

Vertene åpnet best og ledet med tre mål tidlig i kampen, nok til at Berge valgte å legge time-out kortet allerede etter drøye ti minutter. Det fungerte brukbart, men så dro hjemmelaget ifra igjen. På det meste ledet de 14-9, men Elverum kom seg tilbake og kunne gå til pause bare et mål bak på 16-15 til Fyllingen.

Hjemmelaget var også best i den andre omgangen og var hele tiden et par-tre mål foran den regjerende seriemesteren. Mot slutten når kampen skal avgjøres er det likevel de mest rutinerte hos de svarte og hvite som står frem. Andreas Rönnberg er eminent i playmaker-rollen, han setter ti baller selv, men legger også opp til Iso 20 sekunder før slutt som kan hamre inn ledelse 31-30. Når i tillegg Morten Nergaard redder FyllingenBergen sitt forsøk tre sekunder før slutt kan gjestene slippe jubelen løs i FRAMO-hallen i Bergen.

Nå venter noen dager fri før Bodø gjester Terningen Arena den 27.desember. Billetter kan du kjøpe på billettluka.no.