Jakter første tittel – Elverum

Jakter første tittel

Juniorene jakter sesongens første tittel til Elverum når de mandag skal ut i cupfinale mot Haslum i Oslo Spektrum.

Elverum har slått erkerival 3 av 3 ganger i desember; 2.divisjon, Landsserien G18 og Postenligaen. På mandag møtes de to lagene igjen, når juniorene skal utkjempe kampen om tittelen som norgesmester. Haslum har stolte tradisjoner på dette nivået, mens for Elverum sin del er det første gang siden 60-tallet at de står i finalen. To lag som kjenner hverandre godt skal avgjøre duellen over 2×30 minutter i Oslo Spektrum 6.juledag. Kan Elverum ta 4 av 4 mot Haslum i desmber eller kan bæringene endelig ta revansje?

På begge lag er det flere gutter som kjenner hverandre godt gjennom deltagelse på yngres landslag. Landslaget som ble ledet av Haslums trener Tom Eirik Skarpsno tidligere, men som nå blir ledet av Elverums Christian Berge. På banen er det flere unge gutter som vi garantert vil se mye til i årene som kommer. Størst er nok likevel Haslums Sander Sagosen som skal spille EM for Norge i januar.

Kampstart i Oslo Spektrum er 12.00. Har du ikke mulighet til å være tilstede; så kan du høre kampen på Elverumsradioen eller følge live-oppdatering på ostlendingen.no.

Foto: Østlendingen