Rekruttene har ikke EM-pause – Elverum

Rekruttene har ikke EM-pause

Mens Postenligaen har EM-pause er rekruttene i full gang med kampene igjen. På lørdag er det toppoppgjør i Terningen Arena.

Elverum har hatt en god første halvdel av sesongen og startet også 2014 på best mulig vis når de tirsdag slo Ski 39-29 på bortebane. Etter 13 kamper har ungguttene til Elverum vunnet ti og bare tapt tre kamper. Med de resultatene innehar de andreplassen på tabellen, tre poeng bak serieleder Kolbotn.

Kolbotn står med 11 seiere, en uavgjort og ett tap etter 13 kamper. Elverum er det eneste laget som har slått serielederen. Det gjorde de på bortebane i begynnelsen av sesongen, når Elverum klarte å hale i land seieren med 29-27. På lørdag skal rekruttene igjen prøve å knappe inn på serielederne når lagene møtes i Terningen Arena klokken 17.00. Sesongkort gjelder!