Nå fortsetter jakten – Elverum

Nå fortsetter jakten

Elverum avsluttet høstsesongen på best mulig måte og snek seg opp i ryggen på serieleder Haslum. De neste to månedene skal Postenligaen avgjøres.

André Lindboe er den eneste spilleren hos Elverum som har vært opptatt med deltagelse i EM, men et par andre har også representert sine landslag i kvalifiseringskamper til kommende mesterskap. Resten har fått ladet opp på best mulig måte før det smeller igang igjen med bortekamp mot Nøtterøy på søndag. Motstanderlaget har alltid skapt problemer for de regjerende seriemestrene og da spesielt i Tønsberg.

Christian Berge og Jonny Jensen er gode venner fra tiden i Flensburg og kjenner dermed hverandre veldig godt. Berge tok det første stikket dem imellom, etter at Jensen tok over Nøtterøy før denne sesongen, da Elverum vant i Terningen Arena. Så får vi se hvilke tips de to ringrevene har tatt med seg etter å ha sett internasjonal topphåndball i Danmark. Christian Berge uttalte likevel på frokosttreffet for partnerne tidligere i uken at han ikke helt vet hva som kommer i første kamp, da laget er kjent for å ikke være helt satt etter slike pauser.

Kampstart er 18.00 i Nøtterøhallen. Kampen kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge live-oppdatering på Østlendingen.

Foto: Østlendingen