Skal befeste posisjon – Elverum

Skal befeste posisjon

Elverum reiser vestover på søndag med et ønske om å befeste posisjonen på toppen av tabellen. Da må Stord beseires.

Sist serierunde klatret den regjerende seriemesteren opp på toppen av tabellen etter at de slo Nøtterøy med et mål, samtidig som Haslum tapte stort mot Bækkelaget. Nå håper Elverums supportere med Taiga’n i spissen at laget er kommet for å bli på toppen også resten av sesongen, men før den tid venter mange vanskelige kamper i det som blant mange blir kalt «Lottoligaen».

Christian Berge var ikke helt fornøyd med den første kampen etter EM-pausen, men heller ikke helt overrasket. Elverum er kjent for å starte litt tregt både ved sesongstart og etter pausen. LIkevel mener han at laget skal være mer stabilt nå enn ved sesongstarten og føler seg nokså trygg på hva de viser på banen.

Stord på sin side åpnet etter pausen med å tape med ett mål mot Drammen på bortebane. Vestlendingene rustet kraftig opp etter opprykket forrige sesong og hentet blant annet danske Knudsen, Gjeitrem og Spanne til Stord. Det har så langt ført dem til 7.plass på tabellen, men det er ingen tvil om at et bor kapasitet nok i dette laget til å klatre ytterligere i sin første sesong tilbake i det gjeveste norske selskap.

Kampstart er 18.00. Den kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge live-oppdatering på Østlendingen.

Foto: Østlendingen