Svak prestasjon – Elverum

Svak prestasjon

Elverum så ut til å ha full kontroll det første drøye kvarteret mot Stord, men da ble det bråstopp.

Begynnelsen av kampen var preget av glimrende målvaktspill og forsvarsspill fra begge lag. Elverum holdt vertene på kun ett mål helt til det var spillt drøye 17 minutter, da var stillingen 6-1 til de svarte fra de dype skoger og det så ut til at det skulle bli nok en seier for Elverum. Stord ville det annerledes og fikk etterhvert mer tak på angrepsspillet, anført av en god Andreas Gjeitrem. Til pause hadde de snudd kampen og ledet 9-8.

I andre omgang fulgte lagene hverandre tett i åpningen og kampen var preget av mange feil hos begge lag. Elverums Nacor Medina Perez pådro seg en utvisning etter 40 minutter, noe som ga hjemmelaget en mulighet til å gå opp i en to måls ledelse. Vertene var i føringen resten av kampen og seks minutter før slutt ledet de med fem mål. Elverum klatret opp i ryggen og va kun ett mål bak et par minutter før slutt. Mye grunnet at en uvanlig svak André Lindboe begynte å sette noen sjanser. Nærmere kom de dog aldri og måtte til slutt se seg slått 24-22.

Haslum på sin side slo ØIF Arendal på bortebane og tok dermed over tabelltoppen. Elverum møter Falk Horten neste søndag, den første hjemmekampen etter pausen. Der er det også gratis inngang! Billetter kan du hente på kulturhuset, servicekontoret eller biblioteket.