Må ta revansje – Elverum

Må ta revansje

Elverum er nødt til å revansjere høstens stortap mot Falk Horten for å fortsatt henge med i toppen. Det blir en folkefest i Terningen Arena på søndag.

Falk Horten er et nytt bekjentskap i den øverste divisjonen i Norge, men likevel det laget som har slått Elverum med mest mål denne sesongen, uansett turnering. Det skjedde i en tung periode for Elverum i høst, når de i samme periode tapte i cupen hjemme mot 1.divisjonslaget Kolstad. Sist helg ble det tap borte mot Stord for den regjerende seriemesteren og skal de fortsatt ha los på Haslum i toppen så er de avhengige av å slå Falk Horten på hjemmebane. Gjestene som sliter i bunnen av Postenligaen fikk seg en opptur med seier mot Nøtterøy forrige helg, men er avhengige av å hente flere poeng for å berge plassen.

Det blir en folkefest i Terningen Arena. Med gratis inngang forventes det stinn brakke, men det er fortsatt ca 300 ledige billetter. Billettluka og dørene åpner 16.00. Samtidig kan de sende ungene på EHH Funzone, mens du selv kan se og høre OL på storskjerm og «Før avkast» med Elverumsradioen i Terningen Kafé. Kampstart er 18.00. I pausen kan du få med deg Yngresløftet; Carl Yngvar Christensen skal løfte 300 kg i markløft så mange ganger han klarer på 30 sekunder.

Foto: Østlendingen