Tilbake på topp – Elverum

Tilbake på topp

Elverum tok søndag over tabelltoppen etter seier mot Falk Horten, samtidig som Haslum tapte hjemme i Nadderudhallen mot Drammen.

Det var en treg start foran 2248 tilskuere i Terningen Arena. Elverum var tidlig i føringen og presset Falks trener Thorbjörn Klingvall til å ta en time-out allerede etter sju minutter. Da viste storskjermen 4-2 til hjemmelaget og det var tydelig at Falk ikke klarte å følge planen de hadde lagt før kampen. Gjestene fikk litt mer orden på sakene og godt hjulpet av fire to-minuttere til vertene de første 30 minuttene, så klarte de å tilrive seg intiativet og ledet 12-9. Hjemmelaget klarte likevel å komme tilake og når lagene gikk i garderoben var de like langt på stillingen 12-12.

Falk er det laget som har slått Elverum med mest mål denne sesongen, da de vant 32-23 på hjemmebane i Holtanhallen. Det var også tydelig i Terningen Arena søndag kveld at Falk er et lag som for Elverums del står dårlig i forhold. Likevel klarte Elverum å dra sakte men sikkert fra i løpet av andre omgang og levnet bunnlaget Falk Horten ingen sjanse mot slutten av kampen. Etter 60 minutter viste storskjermen 31-24 til vertene. Erik T. Toft ble banens beste og toppscorer med hele 10 mål.

Ettersom Haslum tapte mot Drammen så er Elverum igjen serieleder, men hver kamp blir utrolig viktig frem mot Haslum og Elverum møtes i siste seriekamp.