Skal invadere Ski – Elverum

Skal invadere Ski

Taiga'n skal invadere Follo Trykka Arena på søndag og hjelpe Elverum til to poeng når de møter bunnlaget Follo.

Elverum gjeninntok tabelltoppen igjen sist serierunde når de slo Falk på hjemmebane samtidig som Haslum tapte mot Drammen. Sist gang det skjedde så ble den tatt tilbake med en gang, da Elverum tapte borte mot Stord. Nå er spørsmålet om de regjerende seriemestrene er kommet for å bli på toppen.

Follo på sin side sliter i bunnen av Postenligaen og ligger desidert sist med kun få kamper igjen av sesongen. Trener Frode Scheie som sist sesong hadde stor suksess med Bækkelaget har ikke klart å gjenskape de samme resultatene med Follo denne sesongen og det er ingen tvil om at det begynner å haster for topplaget i Follo-regionen.

Etter at Robert Hedin sa opp sin stilling som landslagssjef denne uken har Christian Berge blitt koblet opp til jobben. Flere har uttalt at han er den beste kandidaten for å ta Norge videre, samtidig som han skal nyte stor respekt hos spillerne. Han er likevel klar på at det er kun Elverum som gjelder nå og at alt fokus ligger på å føre hedmarkingene til et nytt seriegull. Da må jobben gjøres søndag.