Også rekruttene mot Bækkelaget – Elverum

Også rekruttene mot Bækkelaget

Søndag møtes Elverum og Bækkelaget i Terningen Arena, en toppkamp i Postenligaen. Allerede lørdag møtes rekruttene når topp møter bunn.

Rekruttene har overbevist så langt i sesongen og ligger på en sterk tredjeplass fire serierunder før slutt. Den plassen endte de også på i fjor og er derfor veldig interessert i å klatre hvertfall opp en plass på tabellen før 2.divisjon er over. Da må Bækkelaget slås på hjemmebane. Oslo-laget har slitt denne sesongen og ligger under nedrykksstreken før det hele skal avgjøres. Til sin fordel møter de tre av de fire lagene rundt seg i de siste kampene, men to poeng borte mot Elverum har nok smakt godt i jakten på fornyet kontrakt.

Denne helgen kan du altså få med deg to oppgjør mellom Elverum og Bækkelaget i Terningen Arena.

Elverum 2 – Bækkelaget 2 lørdag 17.00, sesongkort gjelder.

Elverum – Bækkelaget søndag 18.00. Billetter kjøper du på billettluka.no eller i hallen fra 16.00.

Foto: Østlendingen