Varierende forestilling – Elverum

Varierende forestilling

Elverum befestet sin posisjon på toppen av tabellen med seier søndag kveld hjemme mot Bækkelaget, men det ble en varierende forestilling.

Det har vært mye blest denne uken etter at det ble klart at Christian Berge tar over jobben som landslagssjef for Håndballgutta, i en kombinert rolle med trenerjobben han i seks år har hatt i Elverum. Det var derfor et spørsmåltegn ved om fokuset var på riktig plass i den veldig viktige toppkampen mot Bækkelaget søndag kveld. Med seier kunne den regjerende seriemesteren riste av seg utfordrerne som kommer bak, med unntak av Haslum som står med like mange poeng fire kamper før slutt.

I første omgang var det ingen tvil om hvem som var det ledende laget. Serielederen var dødelig effektive og scoret hele 18 mål de 30 første minuttene. Skytterduoen Toft og Sluijter sto for hele ti av målene. Når i tillegg Morten Nergaard kunne notere seg for en redningsprosent på 50, så kunne hjemmelaget gå i garderoben med solide 18-11.

Bækkelaget har gjennom de to siste sesongene vist seg å være et lag med en utrolig vinnervilje. Det førte de til en medalje i fjor, noe de også ligger godt ann til i årets sesong. Derfor var det ikke overraskende at de kom opp i ryggen på Elverum. 24-23, ett mål bak, var likevel det nærmeste de kom og hedmarkingene kunne kontrollere inn til seier 34-29.

Nå drar noen av guttene på en fire dagers landslagssamling, men allerede neste søndag venter ØIF Arendal på bortebane for Elverum.