18-åringene på hjemmebane – Elverum

18-åringene på hjemmebane

Elverums unggutter skal i helgen i aksjon på hjemmebane i Terningen Arena. Der skal det kjempes om medaljer. Se kampoppsettet her.

Rekruttene har så langt hatt en god sesong med sølvmedalje i NM junior og allerede sikret seg medalje i 2.divisjon hvor det kan bli sølv eller bronse. Også i landsserien for 18-åringene er det gode sjanser for medalje etter at det er spillt tre runder og ni kamper. Det gjenstår to runder og seks kamper og til helgen er det Elverum som er arrangør når Herulf, Oppsal og serieleder Fjellhammer kommer på besøk. Elverum har så langt seks seiere og tre tap, men er klare for å krige til seg alle seks poeng på hjemmebane.

Herulf innehar så langt 12.plassen, av 16 lag, på tabellen. Oppsal snuser rett bak Elverum og er i besittelse av 7.plassen, med like mange poeng som vertene. Fjellhammer leder landsserien og er 5 poeng foran Elverum før de seks siste kampene. Med unntak av Fjellhammer som leder med 17 poeng, så er det jevnt i toppen. Lagene fra 2.plass til 9.plass ligger alle innenfor tre poeng og det kommer til å bli jevnt om medaljene helt inn. Elverum er på 6.plass med 12 poeng etter ni spillte kamper.

På hjemmebane håper ungguttene å kunne ta med seg seks poeng før det hele skal avsluttes med fellesarrangement i Stangehallen i april. Med full pott kan vertene være maksimalt tre poeng bak ledende Fjellhammer før de tre siste kampene. Ungguttene håper du tar turen til Terningen Arena for å se ungdomshåndball på sitt beste.

Sesongkort gjelder! Inngang kun kr 50,- per dag (fire kamper lørdag og to kamper søndag). Alle kamper i Terningen Arena.

Lørdag 15.mars:

Kl 13.00 HK Herulf Moss – Elverum

Kl 14.30 Fjellhammer – Oppsal

Kl 17.30 Fjellhammer – HK Herulf Moss

Kl 19.00 Oppsal – Elverum

Søndag 16.mars:

Kl 10.00 Elverum – Fjellhammer

Kl 11.30 Oppsal – HK Herulf Moss

Foto: Østlendingen