Kontroll på Haslum denne sesongen – Elverum

Kontroll på Haslum denne sesongen

Elverum har på flere arenaer hatt god kontroll på Haslum denne sesongen, men nå venter den viktigste kampen.

Elverum og Haslum har møttes fem ganger på ulike arenaer denne sesongen. Likevel kan onsdagens kamp sies å være den viktigste av dem alle. Da skal Elverum forsvare seriegullet fra sist sesong, mens Haslum igjen skal gjenerobre tittellen som seriemester i Postenligaen i Norge. Til forskjell fra de fleste andre ligaene i Norge, så er det i seriespillet at plassen i Champions League ligger og ikke i sluttspillet. Den gjeve turneringen som Elverum var ett mål unna denne sesongen. Nadderudhallen blir fylt til randen onsdag kveld, da de to store møtes til nok en dyst om den gjeveste mesterskapet i Norge.

Slik har det gått i de andre oppgjørene mellom disse to lagene i vinter:

Landsserien G18 vant Elverum ganske komfortabelt mot Haslum. Den kampen ble spillt i Trondheim. De litt eldre møttes i finalen i NM Junior i Oslo Spektrum. Der var Haslum det klart sterkeste laget og vant mot ungguttene til Elverum. I 2.divisjon er rekruttlagene til begge lag. Elverum har vunnet begge disse oppgjørene, sist borte i Haslumhallen på lørdag da Elverums rekrutter vant 33-25. På den viktigste arenaen; Postenligaen, møttes de to rivalene i Terningen Arena før jul. Der ble Erlend Mamelund og Haslum fullstendig avkledd. Det sikret Elverum muligheten til å ta seriegullet med uavgjort i Nadderudhallen på onsdag.