Rekruttene i kamp om 2.plassen – Elverum

Rekruttene i kamp om 2.plassen

Elverums rekrutter har gjennomført en fin sesong og avslutter søndag med hjemmekamp mot Stabæk. Det står om 2.plassen i 2.divisjon.

Sist sesong klarte rekruttene å ta med seg en 3.plass i 2.divisjon, men da hadde de kun 22 poeng. Denne sesongen har vært enda bedre og etter 21 kamper har laget plukket med seg hele 31 poeng. Søndag spilles siste serierunde i 2.divisjon og Elverum skal ut i avgjørende kamp om medaljene. To poeng bak følger Stabæk og gjestene vil ta 2.plassen med seier søndag. Elverum klarer seg med uavgjort for å kopiere a-lagets plassering som de sikret seg tidligere i uken.

Selv om det ikke denne gangen står om seier i avdelingen så er det også denne gang et lag fra Bærum som står på motsatt banehalvdel. Stabæk har også flere tidligere Haslum-spillere i stallen, men blant annet Bård Egil Tobiassen, Kenneth Klev og Martin Grøneng Nilsen.

Kampstart på søndag er 18.00 i Terningen Arena. Sesongkort gjelder.