Elverum gode for Norge – Elverum

Elverum gode for Norge

Flere Elverumsgutter har i helgen vært i aksjon for diverse landslag. Det endte med mange gode resultater og her får du en liten oversikt.

Christian Berge og André Lindboe var i aksjon for a-landslaget i Golden League i Danmark. Etter å ha tapt knepent for regjerende europamester Frankrike på torsdag, fulgte de opp med seiere mot Danmark på fredag og Slovenia på søndag, begge med minst mulig margin. Lindboe gjorde sine saker godt for nye Norge i de tre kampene. Dette må kunne sies å være en god start for den nye landslagssjefen Christian Berge. Norge vinner turneringen om Danmark tar poeng mot Frankrike, men den kampen var ikke ferdigspillt når denne saken ble skrevet.

Mishels Liaba og Ole Henrik Øverby var i aksjon for LM94 når de i helgen spillte kvalifisering til EM. Etter å ha tapt den første kampen mot vertene Spania, så overkjørte de Georgia og Montenegro. I den avgjørende kampen søndag mot Montenegro var Norge aldri truet og vant til slutt med 15 mål. Dermed endte Norge som nummer to i sin gruppe og kvalifiserte seg dermed til sommerens EM. Både Mishels og Ole Henrik fikk flere spilleminutter og gjorde mange mål for Norge.

Emil Kheri Imsgard, Audun Breen Røragen og Raymond Hamar var i aksjon for ferske LM98 når de i helgen var i Polen for å spille sine første landskamper. Island, Ungarn og Polen var motstander og Norge gikk seirende ut av alle disee kampene og vant dermed turneringen. Emil og Audun bidro for Norge utpå banen, mens Raymond styrte troppene fra siden som en del av trenerteamet.