Nacor Medina Perez forlenger – Elverum

Nacor Medina Perez forlenger

Nacor Medina Perez har vært en solid bidragsyter for Elverum og en av de virkelig store profilene i Postenligaen denne sesongen. Det skal han fortsette å være.

Svensk-spanske Medina kom til Elverum fra tysk Bundesliga og har virkelig farget Postenligaen med sin enorme eksplosivitet denne sesongen. Han trives bra etter én sesong i Elverum og tar derfor en ny sesong for Hedmarkslaget. Dermed begynner troppen før neste sesong virkelig å ta form.

I tillegg til å være én viktig spiller for a-laget til Elverum vil han i tillegg tre inn i trenerteamet rundt rekruttlaget til Elverum. Han har denne sesongen vist ved flere anledninger at han håndterer veldig godt rollen på gulvet og kan derfor bidra mye inn mot de yngre spillerne i deres utvikling, spesielt med sin pågående spillerbakgrunn.

Les intervju med Nacor og hva han mener om viktigheten av sluttspillet på Østlendingen.