Bækkelaget først ut – Elverum

Bækkelaget først ut

Bækkelaget på bortebane er første motstander for Elverum når sluttspillet kastes i gang onsdag og det er ingen enkel motstander for serietoeren.

Bækkelaget begynner å etablere seg som ett topplag. For andre året på rad tok de med seg en medalje i Postenligaen. Mange trodde at dette kun var et blaff med Frode Scheie som trener, men det viser seg nå at mentaliteten til hovedstadslaget er helt spesiell. Etter at de før forrige sesong var på randen av nedleggelse og avsluttet samarbeidet med Nordstrand var det ingen som hadde tro på dette laget, slik var det også før denne sesongen.

Elverum måtte i år se seg slått av Haslum i kampen om seriemesterskapet, men mot Bækkelaget ble det likevel to seiere i grunnspillet. Når de på onsdag igjen reiser til Oppsal Arena er det med håp og tro om å få en best mulig start på årets sluttspill. Et sluttspill Elverum har vunnet de to siste sesongene. Det handler om ære og titler, men også muligheten til å spille i Europa også kommende sesong.

Kampstart er 19.00 og den kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på Østlendingen.

Foto: Østlendingen