Perfekt start i sluttspillet – Elverum

Perfekt start i sluttspillet

Elverum fikk den starten de ønsket seg når de onsdag kveld slo Bækkelaget på bortebane i første kamp i sluttspillet.

Andreas Rönnberg har ennå ikke signert ny kontrakt med Elverum, men onsdag kveld viste han virkelig at han kan være en viktig brikke for hedmarkingene. Spesielt i første omgang var han eminent og noterte seg for hele sju mål før hvilen. Til pause ledet Elverum 18-16 etter det som var en fartsfyllt omgang med mange mål for begge lag.

Bækkelaget stilte blant annet med landslagsspiller Christian O’Sullivan, som forøvrig skal spille for svenske Kristianstad neste sesong, Likevel var det en annen spiller som markerte seg for de gule. Anders Tvardal var sikkerheten selv, spesielt fra 7-metersmerket, og noterte seg til slutt for hele 12 mål for vertene. Elverum så ut til å ha full kontroll på kampen og vant til slutt enkelt 32-28 i den første kvartfinalen i gruppespillet.

Bodø vant den andre kampen i gruppa mot ØIF Arendal og dermed står det om gruppeledelse når Bodø gjester Terningen Arena på søndag. Billetter til den kampen kjøper du på billettluka.no eller servicekontoret, kulturhuset og biblioteket.

Foto: Østlendingen