Mye på spill mot Bodø – Elverum

Mye på spill mot Bodø

Det er mye som står på spill når Bodø gjester Terningen Arena på søndag. Vinneren tar ledelsen i gruppa og dermed intiativet i kampen om semifinale.

Med én seier og ett tap mot Bodø denne sesongen er det ikke gitt at det blir hjemmeseier når Elverum tar imot nordlendingene på søndag. Begge disse kampene var jevne, men Elverums seier kom hvertfall på hjemmebane foran et entusiastisk hjemmepublikum. Begge lag vant sin første kamp i gruppespillet i sluttspillet. Elverum hadde full kontroll borte mot Bækkelaget, mens Bodø på sin side kjørte over ØIF Arendal i Bodø Spektrum. Vinneren søndag vil ta intiativet i gruppa og kampen om semifinalen.

Det er to lag med respekt for hverandre som møtes søndag, men like fullt arge konkurrenter. Elverum har lenge vært et topplag, mens Bodø på sin side sikter den veien og de tar grep. Med kanskje Postenligaens beste målvakt i Joachim Christensen og den hjemvendte sønn Børge Lund er det et lag med forutsetninger for å lykkes. Nå handler det bare om å bygge laget rundt på best mulig måte. Der har de blant annet Binai Aziz, Endre Langaas og Stig Tore Moen Nilsen som kan være eminente håndballspillere på sitt beste.

Elverum tapte gullkampen i grunnspillet mot Haslum. Nå handler det om å sikre seg plassen i EHF-cupen neste sesong og det gjøres kun ved å vinne sluttspillet. Kampstart er 17.30, men moroa begynner lenge før. Billettsalget og dørene åpner 15.30. Da begynner også FunZone inne i hallen for det minste. Ute i kafeen kan du nyte en bedre middag mens du ser og hører «Før avkast» med Elverumsradioen.