Målrikt oppgjør mot Bodø – Elverum
I 2014 ga Toft Børge Lund juling, fra 2024 blir Børge Lund sjefen hans!

Målrikt oppgjør mot Bodø

Det ble et målrikt oppgjør mot Bodø søndag kveld. Elverum var det sterkeste laget og overtok dermed ledelsen i gruppa.

Det har vært jevne oppgjør mot Bodø tidligere i sesongen, men søndag kveld var det Elverum som var det klart beste laget. Mye var det grunnet at Bodø og kanskje Postenligaens beste målvakt; Joachim Christensen, måtte se kampen fra benken grunnet skade. Elverum åpnet best og fikk tidlig en tre måls ledelse på gjestene. Det holdt seg der gjennom omgangen og til pause ledet vertene 17-14.

Også andre omgang startet jevnt, men en seks minutter lang periode fra 8 til 14 minutter, avgjorde hele kampen. Der gikk hjemmelaget fra en ett måls ledelse til 29-22. Resten av kampen hadde Elverum full kontroll og kunne gi flere spillere muligheten mot slutten. Erik Nyheim Halberg fikk sin debut og noterte seg for én scoring. Også Rolf sandberg noterte seg for én scoring.

ØIF Arendal slo Bækkelaget 27-26 i den andre kampen i gruppa og Elverum leder dermed gruppa med fire poeng, mens de tre andre lagene har to poeng. Allerede onsdag reiser Elverum til Arendal for den tredje kampen i gruppespillet.