Klare for semifinale – Elverum

Klare for semifinale

Elverum er allerede klare for semifinale i sluttspillet, to kamper før gruppespillet er ferdigspilt. På onsdag var det Bodø som måtte se seg slått på hjemmebane.

Elverum har gått gjennom sluttspillet så langt uten feil og den rekka skulle ikke stoppe mot Bodø på bortebane onsdag. Når samtidig Bækkelaget slo ØIF Arendal i Oppsal Arena, er Elverum gruppevinner selv med tap i de to siste kampene. Dermed gjenstår det å se hvem som tar 2.plassen i den andre gruppa.

Vertene scoret det første målet i bodø Spektrum og lagene fulgte hverandre tett gjennom første omgang. Elverum var likevel noen få hakk bedre og kunne gå til pause med ledelse 12-10. Rett etter pause dro gjestene fra og var oppe i en seks måls ledelse på stillingen 17-11. Bodø knappet innpå og var fire minutter før slutt kun to mål bak, men Elverum kunne likevel cruise inn til seier 23-19. Kampen bar preg av to gode målvakter og forsvar, men ikke like fullt severdig angrepsspill. Elverum tar en overbevisende seier på en middels dag.

Nå venter ØIF Arendal og Bækkelaget på hjemmebane før semifinalen tar til. Billetter til de kampene kjøper du her: http://billettluka.no/elverum-handball eller servicekontoret, kulturhuset og biblioteket.