Nå drar det seg til – Elverum

Nå drar det seg til

Elverum får en strabasiøs tur til Bergen når de onsdag møter FyllingenBergen i den første av to semifinaler i sluttspillet.

Elverum tok seg gjennom sluttspillet uten noen store problemer, selv om de tapte den siste kampen mot Bækkelaget. FyllingenBergen på sin side spilte uavgjort i begge kampene mot Stord, mens de tapte den siste kampen borte mot Haslum. Det gjorde at de havnet bak Stord i sluttspillets gruppe 1 og får æren av å møtte vinneren i gruppe 2; Elverum.

FyllingenBergen har gjort en god sesong med seier i cupen og 4.plass i Postenligaen. Nå er de også inn som topp 4 i sluttspillet og det ser ut til at Anders Fältnäs får en fin avslutning før han forlater klubben etter sesongen. Elverum på sin side fikk en tidlig exit mot Kolstad i cupen, men tok en 2.plass i Postenligaen rett bak Haslum. I sluttspillet har de vunnet de siste årene og er også i år veldig interessert i å ta tittellen som gir plass i EHF-cupen.

Elverum flyr over til Bergen på onsdag, men må ta buss hjem på torsdag grunnet sen kampstart i Bergen. Kampstart er 20.00 og kampen kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på Østlendingen.

Foto: Østlendingen