Sterk åpning i semifinalen – Elverum

Sterk åpning i semifinalen

Elverum fikk en god start på semifinalen når de onsdag kveld slo FyllingenBergen på bortebane, men alt skal avgjøres i Terningen Arena på søndag.

FyllingenBergen åpnet best hjemme i Framohallen og ledet 11-7 etter et snaut kvarter. Da hadde målene haglet inn i starten og blant annet kom Jørgen Bakke inn for Morten Nergaard i Elverums mål. Christian Berge valgte samtidig å gjøre justeringer i forsvarsspillet med å legge ut i en litt mer offensiv versjon. Gjestene klarte da å klatre opp i ryggen på hjemmelaget og til pause var lagene like langt på 17-17 etter 30 minutter.

Kveldens dommere tillot tøft spill av begge lag og kampen fikk en ramme semifinale verdig. Det var tydelig at det betydde mye for begge lag og duellene i kampen bar også preg av dette. Elverum fikk tidlig et lite overtak i den andre omgangen og ledet på det meste 28-23, før igjen vertene kom litt tilbake i kampen. Når det buttet litt imot sto Jørgen Bakke frem med flere avgjørende redninger, samt at Andreas Rönnberg og Martin Karlsson viste vei for Elverum fremover på banen.

Alt skal nå avgjøres foran et fullsatt Terningen Arena på søndag. Billetter til den kampen kan du kjøpe her: http://billettluka.no/elverum-handball eller servicekontoret, kulturhuset og biblioteket.