Duket for drama – Elverum

Duket for drama

Elverum vant det første oppgjøret borte mot FyllingenBergen 33-31. På søndag skal det hele avgjøres i Terningen Arena.

FyllingenBergen åpnet i et forrykende tempo i onsdagens oppgjør og ledet 11-7 etter et snaut kvarter i kampen. Elverum slet med å finne ut av deres bakspillerrekke, som i følge Martin Karlsson er kanskje Postenligaens beste. Likevel var det gjestene fra Hedmark som trakk det lengste strået og har med seg en to måls ledelse før det hele skal avgjøres i Terningen Arena.

FyllingenBergen har hatt en god sesong, men er interessert i å avslutte perfekt i blant annet Anders Fältnäs, Harald Reinkind og Kristian Bjørnsens foreløpig siste sesong for bergenserne. Statistikken har de dog ikke på sin side, da de enda ikke har vunnet i Elverums storstue. Kanskje brytes den barrieren på søndag? Eller klarer Elverum å ta skalpen foran Norges beste håndballsupportere.

Dette er et håndballdrama du ikke vil gå glipp av. Et durabelig oppgjør mellom to lag som er kjent for å fyre opp hverandre. Billetter kjøper du Terningen Arena fra 16.00. Samtidig kan du nyte en bedre middag i kafeen mens du ser og hører «Før avkast» Med Leif Tore Surén og Elverumsradioen. Elverum – FyllingenBergen 18.00.

Foto: Østlendingen