Bækkelaget i finalen – Elverum

Bækkelaget i finalen

Bækkelaget hadde en dårlig start på sluttspillet, men har til de grader våknet og møter regjerende mester Elverum i finalen.

Elverum og Bækkelaget var i samme pulje i gruppespillet. Der endte det med seier for Elverum i Oppsal Arena, mens Bækkelaget påførte Elverum det eneste tapet deres i sluttspillet så langt, da hovedstadslaget vant 32-30 i Terningen Arena. Oslo-laget tapte alle de tre første kampene, men tok seg kraftig sammen og vant de tre siste kampene noe som sikret dem plassen i semifinalen.

I semifinalen var det Stord som skulle prøve å stikke kjepper i hjulene for årets bronsemedaljør. Vestlendingene vant den først kampen 25-22, men Bækkelaget var det sterkeste laget i returoppgjøret i Oppsal Arena. Etter en dramatisk avslutning hvor Bækkelagets målvakt Emil Jungman vartet opp med en strålende dobbelredning, vant østlendingene med de nødvendige fire målene; 32-28.

Nå skal Elverum og Bækkelaget gjøre opp seg imellom om sesongens siste tittell over to kamper. Det hele starter onsdag 14.mai, når Bækkelaget er verter i Oppsal Arena. Onsdag 21.mai skal det hele avgjøres i Terningen Arena. Kampstart begge kamper er 19.00.

Billettene til Elverums hjemmekamp i Terningen Arena slippes tirsdag 13.mai klokken 12.00 på denne linken: http://billettluka.no/elverum-handball eller servicekontoret, kulturhuset og biblioteket.

Foto: Østlendingen