Grunnlaget skal legges – Elverum

Grunnlaget skal legges

Elverum reiser onsdag til Oslo og Oppsal Arena for å legge grunnlaget for deres tredje sluttspillseier på rad.

Bækkelaget har hatt en sesong langt over «alle» eksperters forventninger med sølv i cupen og en bronsemedalje i sluttspillet. Nå er de igjen sikret medalje når de har sikret seg finaleplass i sluttspillet. Et sluttspill som Elverum har vunnet de to siste sesongene. Nettopp Elverum er motstander i finalen og hedmarkingene er klare for å sikre seg nok en tittel og plass i neste års EHF-cup.

Det første oppgjøret spilles onsdag kveld i Oppsal Arena og da er Elverum interessert i å skaffe seg et best mulig utgangspunkt før returoppgjøret i Terningen Arena neste onsdag. Lagene har møttes fire ganger tidligere i år og Elverum har hatt god kontroll i samtlige kamper før den siste gruppespillkampen hjemme mot Bækkelaget. Da var Elverum allerede klare for semifinale, mens Bækkelaget måtte vinne for å følge med Elverum inn i semifinalene.

Kampstart onsdag er 19.00. Kommer du deg ikke til Oppsal Arena, så kan du se kampen på TV 2 Sumo, høre kampen på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på Østlendingen.

Foto: Østlendingen