Nacor legger seg flat – Elverum

Nacor legger seg flat

Se pressemeldingen i forbindelse med hendelsene rundt Nacor Medina Perez i onsdagens kamp mot Bækkelaget.

I onsdagens kamp mellom Bækkelaget og Elverum i Oppsal Arena oppstår det en situasjon på banen som fører til at Elverums spiller Nacor Medina Perez får direkte rødt kort. I etterkant av denne utvisningen oppstår det en hendelse på tribunen i forbindelse med at Nacor blir bortvist fra benken.

Situasjonen fremstår som avklart for Elverums støtteapparat i det Nacor beveger seg mot tribunen for å ta plass der. I det han skal sette seg på den nederste benken forteller Nacor at han blir provosert av tilskueren bak han på tribunen. Det er nå brakt på det rene at Nacor dytter denne tilskueren i frustrasjon.

– Jeg legger meg helt flat for det jeg har gjort. Både i situasjonen på banen og på tribunen reagerer jeg på en måte som ikke skal skje på eller utenfor en håndballbane, sier Nacor Medina Perez.

Nacor ble etter hendelsen på tribunen tatt med i garderoben og fikk raskt roet seg ned der. Han så resten av kampen i Oppsal Arena fra Elverums side av tribunen.

– Jeg observerer at flere lurer på om jeg har et sinneproblem etter noen uheldige episoder i Sverige. Jeg vil si at den tiden har jeg lagt bak meg. Det som skjedde onsdag er en reaksjon i kampens hete. Jeg elsker å spille håndball og det å vinne håndballkamper med Elverum. I en slik finale betyr det alt for meg å vinne og at vi sikrer oss plass i EHF-cupen neste sesong, fortsetter Nacor.

– Når det er sagt så skal jeg aldri, i noen situasjon, reagere på den måten jeg gjør. Jeg beklager til den nevnte tilskuer, Bækkelaget, mine lagkamerater/støtteapparat og ikke minst våre fantastiske supportere for oppførselen min i går, avslutter Nacor Medina Perez.

Nacor  Medina Perez vil ikke gi noen ytterligere kommentar til denne pressemeldingen.

Elverum, 15.mai 2014

Foto: Østlendingen