Årets arrangør – igjen – Elverum

Årets arrangør – igjen

Elverum har spilt fire og en halv sesong i Terningen Arena. Samtlige av de fire fulle sesongene har Elverum vært beste arrangør.

Elverum reklamerer med at det å gå på kamp i Terningen Arena er; «Norges Tøffeste Håndballshow» og det med god grunn. For fjerde sesong på rad er Elverum i førersetet hva angår arrangement i Norge. I tillegg til at opplevelsen under de 60 minuttene på banen som regel er veldig bra, er også hele opplegget rundt, noe Elverum er i særklasse på i den norske ligaen.  Hedmarkingene ser nå at også flere klubber i Norge ser mot modellen i Elverum og i onsdagens kamp kommer en delegasjon fra nyopprykkede Lillestrøm for å lære av opplegget i Terningen Arena.

Denne utmerkelsen har ikke vært mulig uten den fantastiske dugnadsgjengen som gjør en forbilledlig jobb både under kamp og i andre situasjoner. Elverum er veldig glade og takknemlige for å ha Norges beste dugnadsgjeng med på laget. TAKK!

Siste mulighet til å få med seg «Norges Tøffeste Håndballshow» denne sesongen er førstkommende onsdag i den avgjørende finalekampen mot Bækkelaget. 150 sitteplasser igjen, men mange ståplasser. Sikre deg din billett her: http://billettluka.no/elverum-handball eller servicekontoret, kulturhuset og biblioteket.