Disse mønstrer av – Elverum

Disse mønstrer av

Tre spillere har sin siste innvolvering når Elverum på onsdag tar imot Bækkelaget i det avgjørende returoppgjøret i Terningen Arena.

Mishels Liaba er oppfostret som håndballspiller i Elverum. Han kom til byen da hans far ble ny målvakt i klubben. Han har gått gradene i Elverum Håndball Yngres før han ble tatt opp i a-lagsstallen da han ble seniorspiller i en alder av 16 år. Mishels er et stort håndballtalent som ha vært fast inventar på det norske juniorlandslaget de siste sesongene. Han har hatt sporadiske innhopp på a-laget, men har vært toneavgivende i Landsserien G18, NM G20 og 2.divisjon. Nå skal Mishels utvikle seg videre i førstedivisjonsklubben Kolstad i Trondheim.

Iso Sluijters har vært toneavgivende for Elverum det siste 1,5 året. Han kom til klubben halvveis inn i fjorårets gullsesong da Lazo Majnov var ute med skade. Den nederlandske landslagsspilleren ble raskt en hit i Elverum og har hele tiden vist at han var og er en viktig signering Elverum. Så god har han vært at han nå er belønnet med kontrakt for den tyske klubben TV Emsdetten.

Andreas Rönnberg  har vært en av Elverums desidert beste spillere de fire sesongene han har vært i klubben. Han er ikke ofte den du legger best merke til på banen, men har mange ganger vist at han kan være en trollmann i håndball-forståelse og overblikk. Den finske landslagsspilleren har slått rot i elverum med sin familie og har blitt en publikums-yndling de fire sesongene han har tilbrakt i Hedmark. Det er ingen tvil om at det blir vanskelig for Elverum å erstatte Andreas når han nå reiser hjem til klubben Cocks i Finland.