Sluttspillmester igjen – Elverum

Sluttspillmester igjen

For tredje året på rad er Elverum sluttspillmester i Norge. Et solid utgangspunkt var aldri truet i Terningen Arena.

Elverum hadde et glimrende utgangspunkt etter å ha slått Bækkelaget 30-23 på bortebane i den første av to finalekamper. Få trodde Bækkelaget hadde noen mulighet som helst i returen i Terningen Arena. Og hjemmelaget tok intiativet foran et fullsatt Terningen. Til pause var stillingen 16-12 til Elverum og sjansen for at gjestene fra Oslo skulle ta igjen 11 mål på de siste 30 minuttene.

Mye av taktikken til Christian Berges menn var å dra ned tempoet i kampen og gi hovedstadslaget få muligheter til å knappe inn på forspranget. Den taktikken fungerer perfekt og selv om Bækkelaget kommer opp i ryggen så fører sluttresultatet 29-29 til at gullet i årets sluttspill blir igjen i Elverum for tredje året på rad.

Elverum sikret seg dermed deltagelse i neste sesongs EHF-cup. Det har vist seg å være til stor nytte for Elverum i tidligere sesonger.