Kroken med videre – Elverum

Kroken med videre

Simen Korbøl Kroken kom til Elverum etter å ha overbevist mot nettopp Elverum i en cupkamp for Lillehammer.

Kroken flyttet til Gudbrandsdalen fra nord for å begynne på videregående skole. Det siste året hans der spillte han mot Elverum i en cupkamp for 3.divisjonslaget Lillehammer. Der imponerte han Christian Berge såpass at han ble hentet over til Østerdalen året etter. Etter tre sesonger for årets sluttspillmester er partene enige om å forlenge avtalen.

– Jeg forlenger med ett år fordi jeg trives kjempebra i Norges beste håndballklubb og håndballby. Det er mye spennende som skjer i klubben med blant annet en ny flink daglig leder. Jeg har et mål om bli en sentral spiller for Elveum og jeg jobber hele tiden med å stabilesere meg på det toppnivået jeg vet jeg har inne. Det er en stor motivasjon i å jobbe mot å igjen ta seriegull med Elverum, sier Simen Kroken.