Jørgen Bakke forlenger – Elverum

Jørgen Bakke forlenger

Jørgen Bakke viste i sluttspillet hvilken ruvende utvikling han har hatt som målvakt de siste årene. Nå er han med videre for Elverum.

Også Jørgen Bakke kom til Elverum fra 3.divisjonslaget Lillehammer. Det skjedde for to år siden og unggutten har tatt nye steg for årets sluttspillmester. Jobben som er lagt ned fikk han belønning for når han sto godt for Elverum i de mulighetene han fikk i sluttspillet. Spesielt huskes han nok fra kampen borte mot FyllingenBergen hvor han kom inn å sto godt da Nergaard ikke hadde dagen. Et annet minneverdig øyeblikk er når han debuterte i Postenligaen med å først kaste ballen i hodet på dommeren, for så å redde 7-meteren. Det klippet kan du se her.

– Jeg ønsker å utvikle meg videre og følte at treningsmiljøet i Elverum kan hjelpe meg med det. I så måte er det også viktig hvordan miljøet i gruppa er, noe jeg mener er veldig godt. Det første året mitt jobbet jeg mye med å bli fysisk rustet og det seneste året har jeg kunnet jobbe mer med å bli roligere i målet. Jeg gleder meg til et nytt år i Elverum, sier Jørgen.

Foto: Østlendingen