Martin Karlsson forlenger – Elverum

Martin Karlsson forlenger

Martin Karlsson ble hentet til Elverum da Magnus Gullerud forsvant til den danske ligaen. Etter mye tid på benken i starten, fikk han tillit i sluttspillet.

Det var store sko Martin skulle fylle da han kom til fjorårets seriemester og ingen forventet at han kunne være helt der oppe så tidlig. Da han i tillegg ble skadet i oppkjøringen, ble veien enda lengre for å opparbeide seg tillit i et fungerende kollektiv. Likevel lot ikke Martin seg knekke og har tatt opp kampen for å stjele rampelyset som Elverums linjespiller. Arbeidet lønte seg da han gjorde et veldig godt sluttspill som også førte til hans første tittel i Norge og nå ønsker han seg flere.

– Jeg vil ta enda et år i Elverum fordi jeg kjenner meg hjemme her i byen og laget, folket rundt har støttet meg veldig gjennom dette året. Elverum er også et lag som har som ambisjon å vinne alle kamper vi spiller og det motiverer meg veldig. Elverum er en by der de aller fleste interesserer seg for håndball og mange omsorgsfulle personer som bryr seg om hverandre. Målet mitt nå er å bidra til at laget blir enda sterkere neste år, sier Martin Karlsson.

Elverum Håndball Herrer har fått god hjelp av Joker Event for å få landet avtalen med Martin Karlsson og er takknemlig for dette.

Foto: Østlendingen