Trond Hagen døde søndag – Elverum

Trond Hagen døde søndag

Trond Hagen var den største forkjemperen for Terningen Arena, søndag sovnet han stille inn etter lengre tids sykdom.

Trond jobbet først som lærer, men etterhvert startet han Hagen Sport på Mart’n-senteret (nå kjent som G-sport). Likevel er han nok mest kjent for den jobben han har lagt ned for å realisere Terningen Arena. Han har i så måte gjort så utrolig mye for idretten og spesielt håndballen i Elverum.

Trond Hagen måtte til slutt gi tapt for kreftsykdommen og sovnet stille inn søndag 1. juni. Han var en klippe i idretten og næringslivet i denne byen og en mann vi vil savne å ikke se rundt i gangene i Terningen Arena. Hele håndballfamilien er dypt takknemlig for den jobben han har gjort med å bygge opp og realisere Norges mest profilerte håndballarena.

Hvil i fred!

Foto: Østlendingen