Topp kvinnehåndball – Elverum

Topp kvinnehåndball

Torsdag og lørdag er det mulighet til å se topp kvinnehåndball i Elverums storstue; Terningen Arena. Axel Stefansson leder Norge.

Norges a-landslag for kvinner befinner seg for tiden i Sør-Korea, men rekruttene skal ta i mot Sveriges beste spillere til to kamper i Terningen Arena. Sverige driver oppladning til kvalifiseringskamper i juni og de to kampene i Elverum blir en del av oppladningen for våre naboer i øst. Med seg på laget har de blant annet Isabelle Gulldén som spiller for den danske toppklubben Viborg og må sies å være en av verdens beste playmakere på damesiden.

Elverums assistentrener; Axel Stefansson, leder en gjeng unge og spennende norske jenter som får tøff motstand over to kamper mot Sverige. Med i troppen er blant annet Storhamar-spiller Martine Hovden og den tidligere Storhamar-spilleren Gina Lorentzen. Kampene spilles torsdag 05.juni kl 18.00 og lørdag 07.juni kl 12.00, begge i Terningen Arena. Billettsalget åpner en time før kamp og det er unummererte plasser.

Priser torsdag: 

Voksen 150,-

Barn/Honnør: 80,-

Barn u/6 år: Gratis

Priser lørdag: GRATIS!

Foto: Østlendingen