Michael Apelgren ny spillende trener – Elverum

Michael Apelgren ny spillende trener

Elverum Håndball Herrer er glade for å kunne meddele at Christian Berges etterfølger nå er klar! Svenske Michael Apelgren har signert en to-årsavtale med EHH som spillende trener.

Apelgren er 30 år gammel og spillte sist sesong for spanske Puerto Sagunto, hvor han havnet på tredjeplass på toppscorerlista i den spanske ligaen. Han har tidligere blitt svensk mester med både Hammarby og Sävehof.

– EHH er særdeles godt fornøyd med å ha sikret oss Michael Apelgren. Vi får i han ikke bare en klassespiller, men også en veldig god arvtager etter Christian Berge, som nå har blitt landslagssjef. Vi har veldig positive forventninger til Michael og ser frem til at han nå skal ta over etter Berge, sier daglig leder Jostein  Borkhus.

– Apelgren er en smart spiller som er flink til å finne løsninger. Han har vært midtback i mange år og har i så måte vært trenerens forlengede arm og når han i tillegg er så motivert for å starte trenerkarrieren så tror jeg dette blir veldig bra, sier Christian Berge.

– Jeg har vært klar siden jeg først hørte fra Elverum, på å starte jobben. Jeg er kjempemotivert og gleder meg til å møte spillerne og supporterne. Jeg føler jeg har mye å tilføre Elverum, samtidig som jeg ser frem til å lære av Christian Berge som selv har vært i denne posisjonen, sier Michael Apelgren.

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Daglig leder Jostein Borkhus: 400 21 299

Michael Apelgren: +46 734 56 755