Luka Mitrovic til EHH – Elverum
Luka Mitrovic

Luka Mitrovic til EHH

Elverums spillerstall er komplett etter at Luka Mitrovic har signert en to år lang kontrakt med den norske sluttspillmesteren.

Serberen Luka Mitrovic har signert en to år lang kontrakt med Elverum Håndball Herrer og flytter til byen sammen med sin kjæreste. Han kommer fra den danske klubben Nordsjælland, men har tidligere også spillt for Aalborg og Skive i Danmark. Han er i vannskorpa til det sterke serbiske landslaget. Mitrovic spiller både venstreback og midtback.

– Dette er en veldig god signering for oss. Vi er veldig glade for at vi endelig har sikret oss hans tjenester etter at han også var aktuell for oss i fjor, da han også var på besøk i Elverum. Nå er stallen komplett og vi gleder oss enormt til sesongstarten i september, sier sportslig leder Gard Hagen.

Elverum starter sesongoppkjøringen den 4.august og skal frem til sesongstart delta i turnering på Tynset, i Halden og i Allingsås i Sverige.

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Sportslig leder Gard Hagen: 970 75 303