Trekning til EHF-cupen – Elverum

Trekning til EHF-cupen

Elverum skal nok en gang ut i Europa og på tirsdag foregår trekningen til kommende sesongs EHF-cup. Den kan du følge live!

Elverum kom sist sesong inn i 3.runde av EHF-cupen etter at de røyk ut av kvalifiseringen til Champions League med minst mulig margin. Da sto storlaget HBC Nantes på motsatt banehalvdel og Elverum åtte se seg slått over to kamper, men gjorde en god figur mot de «franske» stjernespillerne. Året før var Elverum i gruppespillet i nye EHF-cup og fikk totalt tolv kamper mot god europeisk motstand.

Nå er det klart for trekningen til kommende sesongs EHF-cup og det er allerede klart at det norske laget unngår 1.runde og kommer direkte inn i 2.runde. Der er de seedet i pot 1 sammen med 19 andre lag og skal trekke sin motstander blant de 20 lagene i pot 2. Der er kun tre lag klare, men blant dem finner man SønderjyskE fra Danmark. Kubben til den tidligere Elverum-kjempen; Magnus Gullerud.

På EHF sine nettsider kan du lese alt om trekningen, se seedingen, følge live tv-sending eller teksoppdatering fra klokken 11.00.