Slik er oppkjøringen – Elverum

Slik er oppkjøringen

Mandag 4.august starter sesongen for regjerende sluttspillmester; Elverum. Her får du den totale oversikten over hva som skjer i august måned.

Mandag 04.august og tirsdag 05.august kastes sesongen i gang. Da samles Elverums tropp til de to første treningene etter sommerferien. Elverum har flere nye fjes på plass og for første gang er det mulighet til å se Jonas Burud, Nikolaj Mehl, Luka Mitrovic og spillende trener Michael Apelgren live. Begge treninger er 17.00-19.00 i Elverumshallen. Ta turen å gi gamle og nye en solid velkomst i Norges beste håndballby!

Onsdag 06.august – søndag 10.august Santa Kristina Cup, Tynset

Treningssamling og turnering på Tynset. En rekke aktiviteter i regi av Tynset håndball som avsluttes med minturnering og håndballskole. Kamp mot tyske TUSEM Essen fredag 08.august klokken 18.00 i Tynsethallen og mot Haslum søndag 10.august klokken 17.00 i Tynsethallen. For mer info besøk hjemmesidene til Tynset håndball.

Fredag 22.august – søndag 24.august Grimsrud Cup, Halden

Oppkjøringsturnering hos nyopprykkede Halden med seks deltagende lag. Elverum er i gruppe med den svenske mesteren Alingsås og Haslum. Den andre gruppen består av Halden, Bækkelaget og FyllingenBergen. Elverum spiller mot Alingsås fredag 22.august klokken 19.45, Haslum lørdag 23.august klokken 13.45 og plasseringskamp søndag 24.august. Alle kampene spilles i Remmenhallen. For mer info besøk arrangementet på facebook.

Torsdag 28.august – søndag 31.august Alingsås Elitcup, Alingsås Sverige

Oppkjøringsturnering hos de svenske mestrene. Elverum skal opp mot finske Cocks Riihimäki og de to svenske finalelagene; Lugi og Alingsås. Kampoppsett er ennå ikke klart. For mer info besøk hjemmesiden til Alingsås.

Foto: Østlendingen