Bli en del av Norges tøffeste håndballshow – Elverum

Bli en del av Norges tøffeste håndballshow

EHH er en klubb som stadig er i utvikling og som også til neste sesong har som mål å bli best innen arrangement i norsk herrehåndball. Klubben har allerede en stor gruppe med dugnadsfolk, men vi har fortsatt behov for flere positive folk som kan bidra med å ta i et tak.

Som en del av dugnadsgjengen til EHH får du ta del i et sosialt og aktivt miljø, og du vil være en viktig bidragsyter til at klubben stadig har mulighet til å utvikle seg.

Dugnadsjobbingen er i hovedsak rettet mot hjemmekampene til EHH.

Følgende oppgaver trenger vi folk til:

–       VIP-servering: Jobben går i hovedsak ut på å klargjøre VIP-området før kamp, kaffeservering i pausen, og sørge for at presse og spillere får enkel servering.

–       Presseansvarlig: Her trenger vi noen som kan ta imot pressen før kampene og være behjelpelig slik at pressefolkene får den informasjonen de trenger for å gjøre god jobb.

–       Tribuneverter: Jobben går ut på å sette ut setetrekk på VIP-plassene før kamp, sjekke billetter i døra, vakthold under kampene og litt opprydding når kampen er over.

–       Sjauere: Denne gjengen sørger for at hallen er klar til kamp. Her skal det rigges reklameskilt, tribuner, boards osv. Under kampen bidrar flere også med vakthold.

–       Speaker: EHH har i dag en hoved-speaker, men her er det også behov for flere som kan bidra.

–       Drifting av reklameboards: Klubben trenger noen som kan være ansvarlig for å drifte reklameboardsene og storskjermen under kamp. Dette er ingen jobb som krever stor datateknisk innsikt, men noe opplæring vil bli gitt.

–       Lage grafikk til storskjerm og boards: Før sesongstart og enkelte kamper må grafikken som skal vises på storskjerm og boards lages. For å kunne gjøre dette er grunnleggende Photoshop-kunnskaper en fordel. Kunne du tenke deg å hjelpe til med dette vil du jobbe sammen med flere om oppgavene. Opplæring vil bli gitt.

–       EHH supportershop: Her er det behov for noen som har lyst til å være med på å utvikle supportershopen til EHH. Oppgavene vil i hovedsak bestå av å organisere bestilling av varer og salg av effekter på kampdagene.

Føler du at dette er noe du har lyst til å være med på, så ta kontakt med daglig leder Jostein Borkhus på; jostein@ehh.no

Vi håper vi ser deg i Terningen Arena, på Norges tøffeste hånballshow!