Sikre deg fast plass! – Elverum

Sikre deg fast plass!

Allerede har over 500 personer sikret seg sesongkort for sesongen 14/15. Det kan du også gjøre, på billettluka.no.

Nytt av året er at du nå kan plukke ut det sete du ønsker og kjøpe sesongkortet via vårt billettsystem på www.billettluka.no. Da er du sikret den samme plassen i alle kamper i serie, sluttspill og EHF-cup. Det eneste unntaket er NM, hvor det vil være eget billettsalg grunnet fordeling av billettinntekter.

Prisen på sesongkortet denne sesongen er 2300,- for voksen og 2100,- for student/honnør på alle felt med unntak av felt B og I. På felt B er prisen 2800,- for voksen og 2600,- for student/honnør. På felt I (Taiga`n) er prisen 1800,-. Sesongkort kan du kjøpe her.

Sesongkortene vil bli utlevert før sesongstart (tidspunkt ikke klart) i forbindelse med markering av starten på en ny sesong. Det vil også være mulig å hente sesongkortet på første hjemmekamp mot Bækkelaget den 10.september. Nærmere info kommer.