Ruud ny assistent – Elverum

Ruud ny assistent

Fredrik Ruud er ansatt som ny assistenttrener for Elverum Håndball Herrer. Avtalen mellom EHH og NHF er samtidig ferdig forhandlet.

Styret ved sportslig utvalg har i samråd med hovedtrener for Elverum Håndball Herrer; Michael Apelgren; ansatt Fredrik Ruud som ny assistenttrener for A-laget. Ruud er i dag hovedtrener for rekruttlaget, og vil fortsatt ha hovedansvaret for dette laget denne sesongen. Ruud tiltrår for fullt i dag, og blir med A-laget til treningsturneringen Grimsrud Cup i Halden denne helga.

Det opplyses at Christian Berge fortsatt vil være med i trenerteamet sammen med Apelgren og Ruud. Berge vil, etter avtale med NHF og EHH, primært delta som kampleder ved Elverums serie og cupkamper høstsesongen 2014. Dette er for øvrig i samsvar med intensjonsavtalen mellom partene av 4. juli, hvor Berge ble ansatt som landslagstrener og samtidig løst fra kontrakten med EHH.

For ytterligere informasjon, kontakt;

Gard Hagen, sportslig leder i EHH på tlf 970 75 303

Foto: Østlendingen