Første obligatoriske kamp – Elverum

Første obligatoriske kamp

Elverum skal ut i sesongens første obligatoriske kamp når de gjester St.Hallvard i cupen søndag ettermiddag.

Alle husker sist sesongs nedtur i cupen, da Kolstad ble for sterke i Terningen Arena. Revansjelysten er stor hos Elverum og da må St.Hallvard beseires søndag. Drammenslaget, som til daglig holder til i 1.divisjon, har fått flere forsterkninger før denne sesongen. Tidligere toppscorer i 1.divisjon; Fredrik Utengen skal fortsette å hamre inn baller fra venstre back. Magnus Nørstebø er mye opptatt med jobb, men har tatt steget ned fra spill i Drammen og skal bidra for naboen. Tidligere Elverums-spiller Kim Tajet Skaug er også klar og spiller høyre back for St.Hallvard.

Det er ingen tvil om at Elverum er store favoritter i denne kampen, men med fjoråret friskt i minne er det ingen tvil om at motstanderen må tas på alvor. Elverum stiller med skadefri tropp og blant annet Henri Auer får sitt comeback for Elverum i denne kampen.

Kampstart er 16.00 og kampen hører du på Elverumsradioen.

Foto: Østlendingen