Ingen lett kamp – Elverum

Ingen lett kamp

Elverum varierte veldig i prestasjonen mot St.Hallvard, men klarte likevel å vinne komfortabelt mot 1.divisjonslaget.

Det startet jevnt i ROS Arena, hvor begge lag vekslet på å ha ledelsen i kampen. Elverum slet litt med å få igang det angrepsspillet man har sett i oppkjøringen, men frem mot pause dro gjestene i fra og hadde med seg ledelse 15-10 inn i garderoben. I andre omgang gikk Elverum ut i hundre og sikret seg tidlig en sju måls ledelse, 11-18. Flere trodde nå kampen var avgjort, men vertene kjempet seg tilbake i kampen og var kun to mål bak på stillingen 21-23. Da satte Elverum inn et ekstra gir og kunne juble for seier 29-23 og avansement til 4.runde i cupen.

Neste motstander er ikke klar ennå, da trekningen ikke er foretatt.

Foto: Østlendingen