Juniorene møter Kolstad – Elverum

Juniorene møter Kolstad

Elverum kom til finalen sist sesong, der ble Haslum for sterke. I år starter eventyret med en vanskelig bortekamp mot Kolstad.

Elverums juniorer overrasket alle sist sesong, når de tok seg til finalen i Oslo Spektrum. Der ble Haslum for sterke. Denne sesongen er det Kolstad som er motstander i første kamp, på bortebane i Trondheim. Tidligere Elverum-spiller Mishels Liaba har skiftet lag og spiller nå for Kolstad. Mandag kveld skal han prøve å slå det laget han sist sesong spillte finale med. Kolstad må sies å være favoritter, men Elverum skal prøve å bite i fra seg i Charlottenlundhallen.

Kampstart er 18.00 i Hummel Arena.

Elverum har med seg følgende lag:

Vegard B. Øien, Thomas Skjærstad, Erik N. Halberg, Jonas H. Ophus, Håkon B. Ekren, Petter Endal, Christoffer Børresen, Viktor Tollefsbøl, Espen Klaveness, Didrik W. Linderud, Kristian Ø. Horten, Halvor B. Ekren, Truls Ervik, Simen Wold.