Åpner med toppoppgjør – Elverum

Åpner med toppoppgjør

Bækkelaget er "endelig" tippet i toppen etter to sesonger hvor de har gjort spådommene til skamme. Onsdag møtes nummer to og tre fra forrige sesong, i Terningen Arena.

Elverum har hatt en god sesongoppkjøring, med en jevn stigning frem mot seriestart. På søndag slo de St.Hallvard i cupens tredje runde. Nå er det likevel det virkelige alvoret begynner, når poengene skal deles ut i den «nye GRUNDIGligaen». Elverum har hatt for vane å åpne sesongen trøblete og Michael Apelgren får absolutt ingen lett oppgave i seriestarten. På en annen side har troppen kanskje aldri sett bedre ut.

Bækkelaget har vært tippet «nord og ned» de to foregående sesongene. Begge sesongene har endt med tredjeplass i serien. Sist sesong endte det også med sølv i sluttspillet, hvor morgendagens motstander var motstander over to kamper i finalen. Før denne sesongen har de mistet O´Sullivan, men har kanskje fått en enda bedre spiller i Johannes Hippe. Sist sesong var han en veldig viktig brikke for det svenske topplaget Lugi. Bækkelagets viktige midtbacker Hauge og Strømberg har slitt med skader. Da det sies at Hauge skal være tilbake, så er det heller usikkert om Strømberg er tilbake for hovedstadslaget.

For første gang i år har du mulighet til å få med deg «Norges Tøffeste Håndballshow» i Terningen Arena. Kampstart er 19.00, men billetter kjøper du i arenaen fra 17.00. Vi ønsker #fullhall!

Foto: Østlendingen