Årets første bortekamp – Elverum

Årets første bortekamp

Elverum slo Bækkelaget i Terningen Arena på onsdag. Søndag venter en veldig vanskelig bortekamp mot ØIF Arendal i Sør Amfi.

Elverum har de siste kampene hatt kontroll på ØIF Arendal borte, men det er ikke lange tida siden hedmarkingene tapte hver eneste bortekamp på sørlandet. Før årets sesong har sørlendingene gjort mange skifter både i spillerstall og sportslig ledelse. Leif Gautestad trakk seg midtveis i forrige sesong og Marinko Kurtovic tok over før denne sesongen. ØIF Arendal har allerede spillt en kamp borte mot Bodø, hvor de gikk på et to-målstap. Elverum på sin side vant overlegent mot Bækkelaget i Terningen Arena.

Elverum reiser nedover med 15 mann. Kjetil Aanestad står fortsatt over, men skal på sjekk over helga. Håkon Ekren tråkka over på fredagens trening og holder seg også hjemme. I tillegg står Jørgen Bakke og Rolf Sandberg over.

Kampstart i Sør Amfi er 18.00. Kampen kan du følge på ostlendingen.no eller høre på Elverumsradioen.

Foto: Østlendingen