Tapte knepent – Elverum

Tapte knepent

Elverum dro til Arendal med et håp om å få en best mulig åpning på sesongen, med en hjemmeseier og en borteseier på de to første kampene.

ØIf Arendal tok raskt intiativet i kampen foran et fullsatt Sør Amfi i Arendal. Tidlig gikk de opp i en 8-4 ledelse og gjestene fra Elverum måtte ta en time-out. Vertene var spesielt giftige i ankomstfasen, og når Elverum helle ikke fikk sving på angrepsspillet, kunne hjemmelgaet gå i garderoben med en komfortabel ledelse på stillingen 15-10.

Elverum benyttet pausen godt og kom ut i et helt annet tempo i andre omgang. Det ble en helt annen intensitet i forsvarsspillet og Elverum utnyttet det med å løpe mer etter i kontringene mot Arendal. Nacor Medina Perez var toneangivende for Elverum og fremsto som den eneste skuddtrusselen fra bak i banen hos Elverum. Etter å ha bikket lenge på ett og to mål bak for gjestene, klarte de aldri å komme helt opp og måtte til slutt se seg slått 25-23 av Arendal. Arendal ser ut til å være et lag som kan kjempe topp fem denne sesongen og har en hjemmebane som er vanskelig å komme til.

Neste trst for Elverum blir nå Stord på hjemmebane førstkommende søndag. Billetter til den kampen kjøper du her.