Kamper på tre nivåer – Elverum

Kamper på tre nivåer

Kommende helg kan du oppleve håndball på samtlige tre nivåer hvor Elverum Håndball Herrer har lag i divisjonssystemet.

Lørdag 20.september klokken 17.00 spiller Elverum 2 mot Follo 2 i 2.divisjon. Sist sesong endte Elverum på 2.plass i sin avdeling, denne sesongen skal de prøve å toppe den prestasjonen. I sesongens første kamp ble det tap borte mot Ski, men det skal revansjeres allerede på lørdag. Flere av a-lagsspillerne er i aksjon på dette laget, samt flere spennende unggutter.

Søndag 21.september klokken 13.30 er det Hernes/Elverum som skal i aksjon. Sist sesong var dette laget i 4.divisjon, men sikret seg et opprykk før denne sesongen. Nå får de enda tøffere matching og etter å ha tapt første kamp borte mot LFH09, så skal de på søndag opp mot Fet på hjemmebane. Nacor Medina Perez leder dette laget i kamp.

Søndag 21.september klokken 18.00 er helgas definitive høydepunkt når a-laget tar imot Stord på hjemmebane. Sist runde ble det tap på bortebane mot ØIF Arendal, nå skal de reise kjerringa mot Stord i Terningen Arena. Fra klokken 16.00 kan alle barn delta gratis på EHH FunZone. Billetter kjøper du på billettluka.no.

Alle kamper spilles i Terningen Arena og sesongkort gjelder på alle kampene.

Foto: Østlendingen