Klare for å krige – Elverum

Klare for å krige

Etter tap mot ØIF Arendal i forrige kamp, gleder Elverum seg til å komme tilbake i sin egen storstue når de søndag tar imot Stord.

Mange mener at Elverums seriegull røyk i fjorårets oppgjør på bortebane mot Stord. Da var Elverum det beste laget de første 20 minuttene, men vertene snudde kampen og vant til slutt. Nå er det fortsatt lenge til seriegullet skal deles ut, men det er ingen tvil om at søndagens kamp mot Stord, denne gang på hjemmebane, er viktig for Elverum. Spesielt siden sist helgs tap mot ØIF Arendal på bortebane, er det nå viktig å komme seg tilbake på vinnersporet. Da er det fint å være på hjemmebane foran en forhåpentligvis full Terningen Arena.

Stord har åpnet trått så langt i Grundigligaen. Et måls tap borte mot Runar og det samme hjemme mot Bodø. Da de i tillegg røyk ut av cupen mot Sandnes er det ingen tvil om at Stord, med Henrik Knudsen i spissen, jakter selvtilliten. Det kan en seier i Terningen Arena gi dem, men Elverum vil neppe la de få den gratis.

Billetter kjøper du i Terningen Arena fra klokken 16.00. Årets første Fun Zone for barna i arenaen fra klokken 16.00 og det er gratis å delta. Norges Tøffeste Håndballshow Elverum – Stord klokken 18.00. #fullhall

Foto: Østlendingen